Daha İyisi Olamaz! Röben Klinker Kaplama Tuğlalarla Isı Yalıtımı

Henüz Yorum Yok

Tıpkı Röben klinker tuğlaları gibi Röben kaplama tuğlalar da %100 gerçek saf kilin pişirilmesiyle yapılır. Aynı şekilde sert, doğal ve yüksek kalitelidirler. Yani başka materyallerden üretilen taklitlerle mukayese bile edilemezler. Klinker kaplama tuğlalar doğal saf kilin pişirilmesiyle üretilir. Canlı renkleri sadece farklı kil karışımlarının ve pişirme tekniklerinin sonucunda oluşur. Onlar güzeldir ve güzel kalır.

Klinker kaplama tuğlaların bakıma ihtiyaçları yoktur. Asla. Onlar ilk günkü güzelliklerini korurlar. Bir kaç sene sonra oldukça eski görünen ve yüksek maliyetlerle tadilat gerektiren birçok dış cephenin aksine ilk günkü gibi kalitesini ve sağlamlığını korur.

Klinker kaplama tuğlalar 1000°C ısıdaki ateşe dayanıklıdırlar. Bu onları tüm dış etkenlere karşı dayanıklı kılar. Soğuğa ve sıcağa, yağmura, doluya ve ağaçkakanlara kadar her şeye karşı. Klinker şerit ince tuğlayla kaplanmış duvarlar tahrip edilemezler.

Klinker kaplama tuğlalar ısı yalıtım ve kaplama sistemleri için çok uygundurlar.

Klinker kaplama tuğlalar herhangi bir sebepten dolayı tam anlamıyla kaplama gerektirdiği zaman devreye girerler. Bunun tipik bir örneği ısı yalıtım ve kaplama sistemleridir. Bunların dış kaplamaları için klinker kaplama tuğlalar çok uygundur.

Restorasyonda ısı yalıtım ve kaplama sisteminin ana avantajı ekstra bir temele ihtiyaç olmamasıdır. Eski cephe komple sistemi taşımaktadır. Röben klinker kaplama tuğlalı ısı yalıtım ve kaplama sistemi, ısı yalıtımı ve hava koşullarından koruma sağlar ve aynı zamanda bir dış tasarım elemanıdır.


Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir